Studentermedhjælper er en fleksibel ressource hos Nature Energy

Nature Energy Biogas havde nogle ekstra opgaver, som virksomheden ikke altid kunne nå at løse, men som samtidig ikke var nok til at udgøre en fuldtidsstilling. Ansættelsen af Andreas Broholm som studentermedhjælper bidrog til at løse opgaverne med den nødvendige fleksibilitet.

“Det at have en studentermedhjælper hjælper kernemedarbejderne til at lægge nogle af de opgaver væk, som de ikke kan nå i en presset hverdag. Så kan de planlægge dem til den dag, hvor Andreas eksempelvis kommer,” siger Martin Rye, Chief Controller hos Nature Energy.

Andreas Broholm læser økonomi og finans på SDU. Han hjælper med både standard driftsopgaver og udviklingsopgaver, og han mener, at man som studentermedhjælper kan komme med ny og relevant viden og en anden måde at løse problemer på. Martin Rye ser da også studentermedhjælpere som en ressource i udviklingsopgaverne.

“Prøv at tage en studentermedhjælper ind og giv vedkommende nogle udviklingsopgaver, og så vil I se, hvordan det kan hjælpe jer til at løfte jeres daglige opgaver.

Den største værdi ved at have en studentermedhjælper ansat er, at man får en fleksibel ressource, der ikke altid er lagt ned af den løbende drift. Det, vi havde brug for, var jo også én, der nogle gange kan hjælpe os med udviklingsopgaverne,” fortæller Martin Rye.

Jobbet som studentermedhjælper giver Andreas Broholm et mere nuanceret indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en virksomhed. Det giver noget erfaring, han kan tage med videre, og som kan gøre det lettere for ham at lande et job, når han er færdig med at studere. For Martin Rye handler det imidlertid ikke kun om rekruttering til fremtiden, men om arbejdsressourcer her og nu.

“Konkret hjælper Andreas os med alle de samme opgaver, som vi selv sidder med,” fastslår Martin Rye.

Se og hør historien her.

  • Andreas 1
  • Andreas 2
  • Andreas 3

Er du på udkig efter en studentermedhjælper fra SDU?
Kontakt Charlotte Rasmussen fra SDU-RIO på mail: chara@sdu.dk
eller ring 6550 1369 (tirsdag, torsdag og fredag).

Del dette