Studenter­medhjælper letter arbejdet for kolleger hos budget123

Hos budget123 har det i årevis været en naturlig ting at kombinere faste medarbejdere med studenter­medhjælpere. Det skaber fleksibilitet og letter arbejdet for de faste medarbejdere. Christian Korthé Carlsen er ansat som studenter­medhjælper og arbejder blandt andet med webinarer og anden kunderådgivning. Det giver værdi for virksomheden.

“Vi får en økonomisk attraktiv medarbejder, der kan gå ind på lige vilkår med de kolleger, der er i virksomheden i forvejen, og som kan løse nogle opgaver på et ret højt fagligt plan. For os andre i virksomheden betyder det, at vi kan give slip på nogle opgaver en gang imellem,” fortæller Tim Hansson, partner i budget123.

Virksomheden har med tiden skabt et flow i rekrutteringen af dygtige studenter­medhjælpere med god hjælp fra SDU, som var med til at sætte tingene på skinner.

“Vi har fået noget hjælp fra universitetet til at slå stillinger op, og så har vi næsten haft de studerende til at ansætte andre studerende,” siger Tim Hansson.

Christian Korthé Carlsen studerer cand.it i webkommunikation og har en HA som baggrund. For ham er det vigtigt at have et fagrelevant studiejob. Det giver mulighed for at kombinere teori med praksis, og det vil gøre ham mere robust, når han senere skal have et fast arbejde.

Tim Hansson ser studentermedhjælperen som mere end blot en arbejdskraft her og nu. Det er en god mulighed for at se studerende an som mulige fastansatte efter uddannelsen - så det er også en rekruttering til fremtiden.

“Det er det der med at få en indsigt i, om det er en person, man ønsker at have et ansættelses­forhold med efterfølgende. Det giver et fremragende indblik i de kompetencer, en person besidder,” fastslår Tim Hansson fra budget123.

Se og hør historien her.

  • Christian 1
  • Christian 2
  • Christian 3

Er du på udkig efter en studentermedhjælper fra SDU?
Kontakt Charlotte Rasmussen fra SDU-RIO på mail: chara@sdu.dk
eller ring 6550 1369 (tirsdag, torsdag og fredag).

Del dette