Akademiker fik teori og håndværkspraksis til at mødes hos Titech Electric

Det startede med, at Titech Electric søgte en studentermedhjælper til at tage sig af markedsføringsopgaver og sociale medier og til at få opgaver afsluttet og gjort færdige. Det endte med, at Marlene Knudsen blev fastansat som direktionsassistent, der også bidrager til den teoretiske del af ledelsen.

“For en håndværker som mig, så betyder det, at når teorien kommer ind fra en akademiker, så bliver det en symbiose, og så kan tingene lykkes nemmere,” siger Ulrik Juul, direktør hos Titech Electric.

Med sin cand.merc.-uddannelse bragte Marlene Knudsen ny viden ind i virksomheden. Da Titech Electric lærte at forstå, hvad hendes værktøjskasse bestod af, gav det nye muligheder for at få et analytisk fundament for beslutninger, og det gav hende en rolle som solid støtte for ledelsen.

I dag sidder hun med en bred vifte af opgaver, ikke mindst som sparringspartner for Ulrik Juul. Her kan hun også stille de kritiske spørgsmål og bringe teoretiske modeller ind i den praktiske hverdag. Med den rolle hun har nu, overvejer Titech Electric igen at få en studentermedhjælper til at klare f.eks. sociale medier.

“Hun kan underbygge mine beslutninger. Jeg får belyst, hvorfor det er det rigtige at gøre. Jeg har fået mere tid ved at have Marlene ombord. Hun bidrager til den daglige vækst og den daglige forretning,” fastslår Ulrik Juul.

Se og hør historien her.

Kontakt Odense Kommune
på tlf.: 6375 6363 eller via
academic­partnership­@odense.dk

Del dette