Akademiker gav Claus Andersen Rustfri Stål kompetencer til at realisere eksportplaner

Claus Andersen Rustfri stål ville gerne i gang med det tyske marked. Men virksomheden nåede også til den erkendelse, at de var gode til at sætte stål sammen, men rigtig dårlige til sprog. Løsningen blev ansættelsen af en akademiker uddannet i sprog og international kommunikation.

“Det har været rent fantastisk at få en akademiker ind med nogle helt friske øjne, som kunne bidrage med nogle ting, vi aldrig havde drømt om,” siger direktør Lars Jensen fra Claus Andersen Rustfri Stål.

Pamela Sørensen blev en ny medarbejdertype i den håndværksprægede virksomhed. Det var Fynsk Erhvervs Next Talent, der formidlede kontakten mellem hende og Claus Andersen Rustfri Stål, og det blev ifølge Lars Jensen et perfekt match.

Virksomheden har kunnet opgradere kraftigt på kommunikation, sociale medier og hjemmeside. Og det er ikke mindst eksportindsatsen fra research på kundelister til markedsføring, der skaber ny værdi for Claus Andersen Rustfri Stål.

“Hun bidrager helt sikkert med nogle vækstrelaterede projekter, og vi har en helt klar forventning om, at vi får rigtig meget glæde af vores eksportprojekt. Og vi kan allerede mærke nu på de sociale medier, at der er en helt anden fokus på os som virksomhed, og vi har formået at tegne et meget bedre billede af os,” fortæller Lars Jensen.

Se og hør historien her.

Kontakt Odense Kommune
på tlf.: 6375 6363 eller via
academic­partnership­@odense.dk

Del dette