Studentermedhjælper er med til at løfte organisationen hos Universal Robots

Hos Universal Robots arbejder Stine Stentebjerg som studentermedhjælper med lavpraktiske opgaver ofte relateret til kerneopgaverne. Men virksomheden tænker også på fremtiden, når den ansætter studentermedhjælpere.

“Det er simpelthen en nødvendighed, at vi har en rekrutteringskilde. Når vi har studentermedhjælpere et par år, er de allerede onboardet i virksomheden i det øjeblik, de er færdige,” siger Morten Boris Højgaard, Innovation Lab Manager, Universal Robots.

Stine Stentebjerg studerer cand.merc. i strategi og organisation på SDU i Odense. Hos Universal Robots ekspederer hun nogle af alle de henvendelser, HR-afdelingen får, så virksomheden kan ansætte dygtige medarbejdere. Samtidig får hun selv noget på cv'et til sin fremtidige karriere.

“Når man kommer ind som studentermedhjælper, har man udover et relevant studiejob også et sted, hvor man kan lære. Alle de timer, man bruger i sit studiejob, kører man jo sig selv i stilling til at være en kandidat til et endeligt job,” siger Morten Boris Højgaard.

Han understreger, at virksomheden ikke har nogen antagelse om, at de studerende kan en masse, når de starter i en stilling som studentermedhjælper. Alligevel giver det værdi for Universal Robots ikke blot i kraft af den nye energi og viden, en studentermedhjælper kan bære ind i organisationen:

“Det er virkelig noget, der kan løfte en organisation, både på den korte bane, for det gør nogle ting nemmere, men også på den lange bane i forhold til at sikre sin fremtid,” understreger Morten Boris Højgaard.

Se og hør historien her.

  • Stine 1
  • Stine 2
  • Stine 3

Er du på udkig efter en studentermedhjælper fra SDU?
Kontakt Charlotte Rasmussen fra SDU-RIO på mail: chara@sdu.dk
eller ring 6550 1369 (tirsdag, torsdag og fredag).

Del dette