Hvad gør vi?

Beskæftigelsesalliancen er ikke blot initiativer, aktiviteter og events, Det er også et netværk, der skaber rammer for samarbejde og kommunikation, til gavn for by og arbejdsmarked.

I en tid med mangel på arbejds­kraft er studenter­medhjælpere en god ressource at trække på. Spot fremtiden kampagnen sætter samtidig fokus på, at også fremtidig rekrut­tering kan sikres, når virksom­heden ansætter studerende i studierelevante jobs.

Praktikindsamlingen

Flere ledige i praktik med Praktik­indsamlingen

Praktik­indsamlingen var med til at bringe Odense fra en plads som nr. 72 til en plads som nr. 6 på listen over danske kommuner med flest ledige i virksomheds­praktik.

Arbejdere på lager

Nye lærlinge­pladser med Lærlinge­brevet

Lærlinge­brevet skabte lærlinge­pladser til de odenseanske erhvervs­uddannelser, gennem en målrettet udsendelse af breve til virksomheder.

Virksomheden i Jobcentret

Direkte kontakt i jobcentret

Jobcentret er et oplagt sted, når en ledige og ny arbejdsgiver skal mødes. Derfor er fynske virksom­heder blevet inviteret til at få en stand i jobcentret.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kontakt Beskæftigelses­alliancen her

Unge mennesker ved bord

Se et par gode historier

Arbejde og engage­ment nytter, både når det sker i fællesskab og ude i enkelte virksomheder og på jobcentret. Her er inspirerende eksempler fra beskæftigelses­indsatsen.

Akademisk tankekraft har skabt vækst i mange små og mellem­store virksomheder. Det doku­men­terer både under­søgel­ser og konkrete eksempler. Vil du se de gode historier og vide mere om hvorfor og hvordan, så se her.

Del dette