Hvad gør vi?

Beskæftigelsesalliancen er ikke blot initiativer, aktiviteter og events, Det er også et netværk, der skaber rammer for samarbejde og kommunikation, til gavn for by og arbejdsmarked.

Akademisk tankekraft har skabt vækst i mange små og mellem­store virksomheder. Det dokumenterer både under­søgel­ser og konkrete eksempler. Vil du se de gode historier og vide mere om hvorfor og hvordan, så se her.

Praktikindsamlingen

Flere ledige i praktik med Praktik­indsamlingen

Praktik­indsamlingen var med til at bringe Odense fra en plads som nr. 72 til en plads som nr. 6 på listen over danske kommuner med flest ledige i virksomheds­praktik.

Arbejdere på lager

Nye lærlinge­pladser med Lærlinge­brevet

Lærlinge­brevet skabte lærlinge­pladser til de odenseanske erhvervs­uddannelser, gennem en målrettet udsendelse af breve til virksomheder.

Virksomheden i Jobcentret

Direkte kontakt i jobcentret

Jobcentret er et oplagt sted, når en ledige og ny arbejdsgiver skal mødes. Derfor er fynske virksom­heder blevet inviteret til at få en stand i jobcentret.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kontakt Beskæftigelses­alliancen her

Unge mennesker ved bord

Se et par gode historier

Arbejde og engage­ment nytter, både når det sker i fællesskab og ude i enkelte virksomheder og på jobcentret. Her er inspirerende eksempler fra beskæftigelses­indsatsen.

Del dette