Studerende er med til at inspirere Brems & Co.

Hos det internationale marketing- og brandingbureau Brems & Co. er praktikanter og studentermedhjælpere med til at løse konkrete arbejdsopgaver og skabe værdi for kunderne, samtidig med at de bidrager til at udvikle virksomheden med deres energi og inspiration.

“Jeg er stor tilhænger af studentermedhjælpere og praktikanter. De kommer med en masse energi, ny viden – særligt digitalt - og inspiration, som er med til at skabe værdi for mine kunder,” siger Martin Brems, indehaver af strategi- og brandingbureauet Brems & Co. i hjertet af Odense.

“Studentermedhjælpere er tit fagligt dygtige til for eksempel at løse konkrete analyseopgaver, men de kan også komme med nogle nye perspektiver - særligt i konceptudvikling. Tit lyser kunderne op, når jeg har en studentermedhjælper med til et møde, og kunderne lytter virkelig til deres holdninger,” siger Martin Brems, som selv er blandt andet markedsøkonom og cand.it. og har siddet i ledelsen hos LEGOs innovationsafdeling, inden han i 2014 etablerede sit eget konsulentbureau.
“Jeg kan klart anbefale andre virksomheder at ansætte praktikanter og studentermedhjælpere. Selv om det også kræver en del af dig som arbejdsgiver, så bidrager de med noget inspiration og viden, som ellers kan være svært at finde andre steder,” siger Martin Brems.

“Samtidig er det en win-win, hvor det gælder om at skabe værdi begge veje. For mig handler det om at sende dem godt afsted videre ud i erhvervslivet med den viden og ballast, jeg kan give dem. Lykkedes det, så er jeg glad”, slutter Martin Brems.
24-årige Emilie Littau Reffstrup er ved at gøre sin cand.negot.-uddannelse færdig og har undervejs både været praktikant og studentermedhjælper hos Brems & Co.

“Jeg har lært utroligt meget og fået en masse ansvar hos Brems & Co. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har været med til at producere værdi for virksomhedens kunder, samtidig med at jeg har oplevet, hvordan verden ser ud væk fra skolebænken. Nu ved jeg, hvad erhvervslivet kræver,” siger Emilie Littau Reffstrup, som efter Brems & Co. fik en praktikstilling på den danske ambassade i London.

“Jeg er overbevist om, at det var på grund af mine meget konkrete erfaringer fra Brems & Co. med at analysere et marked for mulige samarbejdspartnere for en kunde, der gjorde mig interessant på ambassaden,” siger Emilie Littau Reffstrup.

  • Foto af Christine

Er du på udkig efter en studentermedhjælper fra SDU?
Kontakt Charlotte Rasmussen fra SDU-RIO på mail: chara@sdu.dk
eller ring 6550 1369 (tirsdag, torsdag og fredag).

Del dette