Akademiker giver rum til vækst hos Kirk Hedegaard

“Vi kan allesammen gøre, hvad vi er rigtig gode til. Vi bliver skarpere, vi bliver hurtigere, og vi bliver mere effektive,” fastslår Rasmus Kirk, når han skal forklare udbyttet af ansættelsen af deres akademiker, Maria Sørensen.

Kirk Hedegaard anede ikke, at de havde opgaverne til en akademiker. Maria Sørensen troede, at hun skulle arbejde i kulturbranchen. Alligevel blev Maria en værdsat medarbejder, der frigjorde ressourcer til at fokusere på kokkehåndværket, udvikle virksomheden og skabe vækst.

“Maria er på få måneder gået fra at være en medarbejder, vi ikke vidste, at vi manglede, til at være én af vores mest uundværlige medarbejdere,” fortæller direktør Rasmus Kirk fra Kirk Hedegaard. Kirk Hedegaard er en cateringvirksomhed, der skaber madoplevelser. Virksomhedens succes gjorde det nødvendigt at strukturere arbejdsgange og tilføre nye kompetencer og værktøjer, for at virksomheden fortsat kunne udvikle sig. Den udfordring blev løst af en akademiker, og Academic Partnership i Odense Kommune var fødselshjælper til det gode match.

Se og hør historien her.

Kontakt Odense Kommune
på tlf.: 6375 6363 eller via
academic­partnership­@odense.dk

Del dette